Den mest beboervenlige rør-renovering

Greenpipe Faldstamme Relining –
Den mest beboervenlige renovering af faldstammer

Tærede faldstammer i køkken og bad er et stort problem og en renovering af faldstammer kan virke uoverskulig hvis hverdagen også skal hænge sammen. Med Greenpipe’s relining-metode bliver faldstammerne som nye – helt uden byggerod, larm, støv og støj. Beboerne slipper for nedrivning af eks­empelvis køkken og badeværelse, og der opstår ingen gener, mens rørene bliver fornyet.

Hurtig & Effektiv

En renovering af faldstammer med Greenpipe’s faldstamme relining-metode er lige så enkel som genial. Der bruges ingen kemikalier under arbejdet, og det er en miljøvenlig renoveringsmetode uden byggearbejde med stort CO2-forbrug. Hele processen tager typisk kun 1-2 dage per lejlighed og resultatet er langtidsholdbar. Før vi går i gang dækkes gulvene grundigt af, så lejlighederne holdes rene. Toiletterne og vandlåse afmonteres og sættes på igen efter reliningforløbet.

RENSNING

Faldstammen renses mekanisk med kæde og vand (om nødvendig med spuling)

UDTØRRING

Faldstammen udtørres med varm luft – Indvendig TV-inspektion og dokumentation af faldstammen

RELINING

Polyurethan påføres i et jævnt, glat lag på indersiden af faldstammen med Greenpipe’s robotstyrede “Reliner”. Indvendig TV-inspektion og dokumentation af det færdige resultat.

Læs mere om vores specielt udviklet relining materiale til renovering af faldstammer, der egner sig til alle typer rør,
den unikke måde vi håndterer projektstyring på, samt vores kvalitetssikring med Dobbelt Kvalitetskontrol.