Den mest beboervenlige rør-renovering

Greenpipe Faldstamme Relining –
Den mest beboervenlige renovering af faldstammer

Tærede faldstammer i køkken og bad er et stort problem og en renovering af faldstammer kan virke uoverskulig hvis hverdagen også skal hænge sammen. Med Greenpipe’s relining-metode bliver faldstammerne som nye – helt uden byggerod, larm, støv og støj. Beboerne slipper for nedrivning af eks­empelvis køkken og badeværelse, og der opstår ingen gener, mens rørene bliver fornyet.

Hurtig & Effektiv

En renovering af faldstammer med Greenpipe’s faldstamme relining-metode er lige så enkel som genial. Der bruges ingen kemikalier under arbejdet, og det en miljøvenlig renoveringsmetode uden byggearbejde med stort CO2-forbrug. Hele processen tager typisk kun 1-2 dage per lejlighed og resultatet er langtidsholdbar. Før vi går i gang dækkes gulvene grundig af, så lejlighederne holdes rene. Toiletterne og vandlåse afmonteres og sættes på igen efter reliningforløbet.

 • RENSNING
  – Faldstammen renses mekanisk med kæde og vand (om nødvendig med spuling)
 • UDTØRRING
  – Faldstammen udtørres med varm luft – Indvendig TV-inspektion og dokumentation af faldstammen
 • RELINING
  – Polyurethan sprøjtes i et jævnt, glat lag på indersiden af faldstammen med Greenpipe’s robotstyrede “Reliner”
  – Indvendig TV-inspektion og dokumentation af det færdige resultat
Læs mere om vores specielt udviklet relining produkt til renovering af faldstammer, der egner sig til alle typer rør, den unikke måde vi håndterer projektstyring på, samt vores kvalitetssikring med Dobbelt Kvalitetskontrol.