Spring til indhold

Strømpeforing af ventilationskanaler

Luk utæthederne i de gamle ventilations- og aftrækskanaler ved hjælp af strømpeforing. Det forbedrer indeklimaet markant, og så resulterer professionelt udført strømpeforing af ventilationskanaler også i mærkbare energibesparelser ved at minimere varmetab.

Strømpeforing af ventilationskanaler

En strømpeforing består af 6 enkle trin

Hele processen tager typisk kun få dage pr. lejlighed

Tilstandsrapport

Som det første undersøges alle ventilationskanaler med kamera. Tilstandsrapport udarbejdes. Vi præsenterer meget gerne tilstandsrapport og løsningsmodel på bestyrelsesmøder eller generalforsamlinger.

Afrensning

Billederne vil vise, om der er behov for afrensning først. Er rørene snavsede og belagt, vil vi starte med en grundig afrensning, der sikrer at der ikke bliver fastgjort fremmedlegemer mellem strømpen og røret.

Strømpen

Strømpen indsættes i kanalen og hærdes

Tilskæring

Efter hærdning skæres strømpen til i bund og top

Kvalitetssikring

Inden færdigmelding kvalitetssikres alle ventilationskanaler med kamera og kontrolrapport udarbejdes, jf. gældende kvalitetskrav.

Kontrolrapport

Videodokumentation og kontrolrapport udleveres til ejerforening/udlejer

Hvorfor skal du vælge strømpeforing af ventilationskanaler hos os?

Den største grund til at vælge os er selvfølgelig at der er et behov for en bæredygtig renovering af bygningens ventilationskanaler. Men hvorfor skal det lige være os, der løser opgaven for dig?

Når du renoverer med en strømpeforing, undgår du alle de omkostninger til materialer og arbejdsløn, der er forbundet med udskiftning til nyt.

Når du vælger Greenpipe og Dansk Ventilationsforing til renovering af bygningens ventilationskanaler, behøver du kun at henvende dig ét sted. Vi står for hele processen, lige fra tilstandsrapport til udbedring og kvalitetskontrol

Vores tilbud er altid baseret på den bedst egnede metode til den pågældende opgave – med respekt for budget og miljø. Vi anvender strømpeforing, der hvor det er muligt og hvor løsningen egner sig bedst.

Efter at have renoveret ventilations- og aftrækskanaler i mere end 18 år, ved vi, at kravene er høje til kvalitet og kontrol af renoveringen. Derfor udfører vi dobbelt kvalitetskontrol og går aldrig på kompromis med videoinspektion og dokumentation af ventilationskanalernes tilstand før og efter strømpeforingen

Vi er fuldt bevidste om de gener, der kan opstå i forbindelse med større renoveringsarbejder. Derfor sikrer vi altid, at samarbejdet mellem beboere, rådgivere og bygherre fungerer optimalt ved højt informationsniveau og åben dialog. Læs om, hvordan vi sikrer overholdelse af tidsplaner og beboernes tryghed. 

Med en strømpeforing undgår du at udskifte gammelt til nyt. På den måde optimerer du ressourceforbruget, samtidig med at mængden af byggeaffald og CO2 udledning ved afbrænding minimeres. Det vurderes, at metoden reducerer CO2 udledningen med op til 60% eller 100kg per lejlighed.

Greenpipe yder 10 års garanti på alle vores renoveringer. Garantien kan forlænges med yderligere x år ved tilvalg af Greenpipe Service,  som blandt andet indbefatter en grundig videokontrol af ventilationskanalerne hvert 3. år efter endt renovering.

Book en gennemgang

Udfyld formularen herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

    Person i Greenpipejakke