Spring til indhold

Green i Greenpipe betyder grøn

Bæredygtighed er en hjertesag

Genbrug af rørsystemer gør en forskel

Ligesom vores kunder, så tænker vi på klimaet. Og renovering fremfor nye løsninger, er en miljøvenlig måde at bidrage til at mindske CO2 i byggeprojekter. Faktisk opnår vi en meget stor CO2 besparelse i forhold til traditionel udskiftning af faldstammer og afløbsrør.

Når Greenpipe renoverer faldstammer i beboelsesejendomme, sparer vi verden for mere end 60 % CO2 per lejlighed. Eller sagt på en anden måde: 100 kg. CO2  mindre for hvert hjem.

Sammen gør vi en forskel for klimaet

Det er vigtigt for os at gøre en forskel for klimaet. Når du vælger Greenpipe, er du med til at supportere FN´s verdensmål for bæredygtig udvikling.

Helt konkret betyder det, at vi understøtter delmål nr. 9: Industri, Innovation og Infrastruktur. Paragraf 9.4 lyder: ”Inden 2030 skal infrastrukturen opgraderes og industrier retrofittes for at gøre dem bæredygtige, med mere effektiv udnyttelse af ressourcer og øget brug af rene og miljøvenlige teknologier og industrielle processer. Alle lande skal handle ud fra deres respektive kapacitet.” og 9.4.1: ”CO2-udledning ift. værditilvækst.”

 Kilde: https://www.verdensmaalene.dk/maal/9

Få et uforpligtende tilbud på renovering af faldstammer i din ejendom

Ejendomsoplysninger

Kontaktoplysninger