Spring til indhold

Strømpeforing

Landsdækkende reparation af faldstammer, kloak, rørledning, afløb og ventilationskanaler med strømpeforing. Greenpipe tilbyder en beboervenlig og prisvenlig løsning til renovering af dine rørsystemer. Vores strømpeforing sikrer minimal forstyrrelse og maksimal effektivitet.

Indhent et tilbud

Strømpeforing

Hvad er strømpeforing?

Strømpeforing er en del, af en smart teknik til renovering af rørsystemer. Vi anvender polyurethan til coatingen af strømpeforingen, et materiale kendt for sin styrke, elasticitet og kemiske resistens. Dette materiale hæfter på alle typer rørmaterialer, er lugtfri under arbejdet, og sikrer en helt glat overflade indvendigt, som minimerer risikoen for tilstopning. Dette materiale er certificeret og testet for kvalitet og holdbarhed.

 

Se hvordan relining udføres – Trin for Trin

Hvis du vil have yderligere forklaring, kan du med fordel se videoen.

 1. 1. Trin: rensning: Før vi påbegynder selve coatingen, gennemgår faldstammen en omhyggelig rengøring, der sikrer, at det senere påførte materiale binder optimalt til den indvendige overflade.
 2. 2. Trin: udtørring: Faldstammen tørres grundigt ved hjælp af varm luft.
 3. 3. Trin: første tv-inspektion: Denne inspektion er designet til at evaluere rørets tilstand og sikre, at coatingen vil hæfte korrekt.
 4. 4. Trin “strømpen” indføres i røret og blæses op til den sidder langs rørets sider. 
 5. 4. Trin: coating: Vores materiale påføres jævnt og glat på indersiden af faldstammen ved hjælp af vores avancerede robotstyrede “Reliner”.
 6. 6. Trin: sidste tv-inspektion: Til sidst udføres endnu en indvendig TV-inspektion for at dokumentere det færdige resultat og sikre den optimale tilstand af faldstammen.

 

Læs mere om metoden

Hvor kan strømpeforing anvendes?

Strømpeforing er en alsidig løsning, der effektivt kan anvendes til renovering og reparation af kloakker, faldstammer, ventilationsrør og afløb. Ideelt til en bred vifte af rørsystemer i både bolig- og erhvervsejendomme samt ældre bygninger, hvor det kan være vanskeligt og omkostningskrævende at udskifte hele rørsystemet.

Metoden kan anvendes til

Faldstammer

Faldstammer

Strømpeforing af gamle faldstammer

Kloak

Kloak

Strømpeforing af kloak og stikledninger

Ventilation

Ventilation

Strømpeforing af ventilationsrør og ventilationssystemer

Afløb

Afløb

Strømpeforing af alle typer afløb

Skal vi tage en snak om strømpeforing er løsningen for jer?

Book en gennemgang via formularen her, så kontakter vi dig indledningsvist til en uforpligtende snak, og er der grobund for det, så kommer vi ud og foretager en gennemgang

  Det vigtigste du bør vide om strømpeforing

  Vi modtager ofte en bred vifte af spørgsmål omkring strømpeforing, lige fra priser og udførelse til holdbarhed. For at imødekomme dine spørgsmål har vi samlet denne liste med de mest almindelige spørgsmål og svar omkring strømpeforing.

  Prisen for strømpeforing varierer afhængigt af opgavens omfang. Vi udfører altid en grundig besigtigelse, før vi afgiver et tilbud. Typisk kan der opnås op til 50% økonomisk besparelse sammenlignet med en fuldstændig udskiftning af rørledningen, faldstammen, ventilationssystemet eller kloakken.

  Strømpeforing forlænger typisk levetiden med mere end +50 år, når det kommer til faldstammer. Faktisk vil materialet forbedre røret konstruktion og mindste tilstopning da materialet efterlader en glattere og stærkere overflade, end det oprindelige rør nogensinde har haft.

  Ja, vi tilbyder en garanti på 10 år for vores strømpeforing.

  Vi benytter en specialudviklet polyurethan til vores strømpeforing, kendt for sin styrke, elasticitet og kemiske resistens og er godkendt til formålet.

  Nej, strømpeforing, relining og coating er ikke det samme. Disse udtryk bruges oftest og beskriver forskellige trin i processen med at forny eller reparere eksisterende rør ved at påføre en beskyttende indre belægning eller “strømpe”, hvilket forlænger rørenes levetid og funktionalitet. Vi oplever dog, at mange personer har svært ved og skelne begreberne fra hinanden og oftest forbinder “strømpeforing” med hele renoveringen, hvilket rent teknisk ikke er korrekt. Så uanset om du kalder det strømpeforing, relining eller coating,  forstår vi, hvad din henvendelse drejer sig om.