Kontakt Team Faldstamme-Boys

CORONA | COVID-19 – STATUS: Vi holder hjulene i gang…

For at undgå at virksomheden går i stå og vores medarbejdere risikerer at blive arbejdsløse, holder vi produktionen igang og overholder vores aftaler mens vi følger myndighedernes anbefalinger for at undgå smittespredning til beboere i hvis boliger vi arbejder i.

Arbejdet med relining af faldstammer kan gennemføres uden større smitterisiko fordi vi arbejder i små hold på 2-3 personer, og har stor fokus på hygiejneanvisninger. Derfor appellerer vi til dig som bestyrelsesmedlem i en ejendom eller som ansvarlig i en almen boligforening om, at gennemføre de projekter som I har planlagt. 

Vores tiltag mod corona smitte er:

  • Sålænge myndighederne vurderer at vier i risikoniveau 5 bliver vores medarbejdere lyntestet hver mandag morgen kl. 6.15, så eventuelt smittede medarbejdere sendes  hjem inden de møder på den enkelte ejendom. 
  • Vores medarbejdere arbejder i hold på 2-3 medarbejdere på hvert hold. Ingen hold mødes længere, hverken på kontorer, lager værksted eller på ejendomme hvor vi arbejder.
  • Hvis en medarbejder får symptomer på influenza bliver de hjemme indtil de symptomfri.
  • Vores medarbejdere overholder myndighedernes anvisninger om hygiejne, herunder at bære handsker under arbejdet, og er opmærksomme på løbende at vaske/spritte hænder af.
  • Vi bruger masker med filter mod gasser og virus i en del af tiden når vi arbejder.
  • Vi beder beboere om at opholde sig i et andet rum end hvor vi arbejder.

Lad os sammen forhindre spredning af corona virus og samtidig holde arbejdet i gang.

 

Faldstamme Renovering – Kontakt os

Trænger dine faldstammer til at blive renoveret? Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål eller brug for et uforpligtende tidbud på faldstamme renovering i din ejendom. Greenpipe er faldstamme ekspert og hjælper med alt omkring faldstamme renovering – i hele landet. Vi undersøger faldstammesystemet og finder den passende løsning efter jeres behov – reparation, relining eller strømpeforing af faldstammer og niche afløb. Vi udfører også TV inspektion af faldstammerne og udarbejder tilstands rapporter.

Ring, skriv eller få et uforpligtende tidbud. Vi giver gode råd omkring faldstamme renovering og finder en tid til at kigge på faldstammerne i jeres ejendom.

Søren Ibsen Greenpipe Faldstamme Relining

Søren Ibsen, Salgschef og Partner

Søren har 8 års erfaring fra relining af beboelsesejendomme.
Søren er samtidig bestyrelsesformand i Greenpipe A/S.

Tel.: +45 40 56 19 76  

sdi@greenpipe.dk

Christof Strelander CEO Greenpipe Faldstamme Relining

Christof Strelander, CEO og Partner

Christof har mange års erfaring fra både kloak og relining branchen, og ved at projektstyring, beboerservice og kvalitet er altafgørende for at Greenpipe A/S
er en succes i markedet.

Tel.: +45 27 60 54 65  

cs@greenpipe.dk

Thomas Bech Jørgensen Kvalitetsansvarlig Greenpipe Faldstamme Relining

Thomas Mariager, Projektleder og kvalitetsansvarlig.

Thomas har ansvaret for at projekterne styres professionelt i forhold til tidsplan, beboerservice, kvalitet og kvalitetskontrol samt økonomi.

Tel.: +45 26 21 92 70

tm@greenpipe.dk

Brian Hansen Projektleder Greenpipe Faldstamme Relining

Michael Rask, Projektleder.

Michael er har ansvaret for at projekterne styres professionelt i forhold til tidsplan, beboerservice, kvalitet og økonomi.

Tel.: +27 14 45 49

mr@greenpipe.dk