Spring til indhold

Faldstamme renovering

Beboeren inviteres til at følge processen

Der kan være bekymringer forbundet med at lukke folk ind i sit hjem, at undvære sit badeværelse og køkken, om tidsplaner overholdes og om kvaliteten og garantier overholdes. Det forstår vi virkelig godt.

Derfor skal beboere heller ikke være nervøse for at spørge ind før, under eller efter renoveringen af faldstammer. Faktisk håber vi, at du vil tage fat i os, og vi har oprettet en 24 timers hotline, der er åben under hele forløbet.

Vi gør en hel del ud af, at alle informationer og varslinger er på plads, så beboere ved, hvad der præcis kommer til at ske, hvornår.

Vi har fundet ud af, at beboere læser de kontrolskilte, vi sætter uden for lejligheden. Det giver dem et indtryk af, at der er sket noget i løbet af dagen og hvor langt, vi er i processen.

  • Brian Hansen, Greenpipe

Den bedste løsning udført af eksperter

Når vi har med faldstammer at gøre, så er den bedste løsning at renovere det rørsystem, der findes. Det giver nemlig mening på mange punkter:

– Det går hurtigere
– Det mindsker gener for beboere i deres hjem
– Det er en mere bæredygtig løsning
– Løsningen er testet og godkendt af Teknologisk Institut og sikrer en tæthedsgaranti på 10 år

Faldstamme renovering er det eneste, vi laver – så du kan regne med, at vi har gjort det mange gange, kender alle udfordringer, og derfor har en strømlinet proces, der tilgodeser alle.

Det er til stor fordel for kunder, der står med gamle faldstammer i et uoverskueligt renoveringsprojekt. Vores metode er gennemtestet, og forløbet er både beboervenligt, bæredygtigt og tidsbesparede.

(Reliningen) har vist sig at holde fremragende, så hvorfor skifte alle rør ud til
nye. Med Greenpipes metode er det færdigt på tre dage, modsat tre uger med den traditionelle
tilgang, og så er det er en billigere og mere nænsom løsning.

– Flemming Ingstrup, CEJ Ejendomsadministration

Den bedste løsning udført af eksperter

Når vi har med faldstammer at gøre, så er den bedste løsning at renovere det rørsystem, der findes. Det giver nemlig mening på mange punkter: - Det går hurtigere - Det mindsker gener for beboere i deres hjem - Det er en mere bæredygtig løsning - Løsningen er testet og godkendt af Teknologisk Institut og sikrer en tæthedsgaranti på 10 år Faldstamme renovering er det eneste, vi laver - så du kan regne med, at vi har gjort det mange gange, kender alle udfordringer, og derfor har en strømlinet proces, der tilgodeser alle. Det er til stor fordel for kunder, der står med gamle faldstammer i et uoverskueligt renoveringsprojekt. Vores metode er gennemtestet, og forløbet er både beboervenligt, bæredygtigt og tidsbesparede.

(Reliningen) har vist sig at holde fremragende, så hvorfor skifte alle rør ud til nye. Med Greenpipes metode er det færdigt på tre dage, modsat tre uger med den traditionelle tilgang, og så er det er en billigere og mere nænsom løsning.

- Flemming Ingstrup, CEJ Ejendomsadministration