Faldstamme relining i top-kvalitet

Relining Metoden – Beboervenlig & Bæredygtig

Faldstamme renovering med relining-metoden er den mest beboervenlige og bæredygtige rør-renovering og sikrer at faldstammerne bliver som nye – helt uden byggerod, larm, støv og støj. 

Beboerne slipper for nedrevning af eksempelvis køkken og bad, og der opstår ingen gener, mens rørene bliver fornyet. Med fokus på kvalitet, professionel projektstyring og beboerservice gør Greenpipe’s team af erfarene relining specialister en forskel når faldstammer skal relines. Relining projekter udføres i hele Danmark.

Beboervenligere

Ingen byggegener mens rørene bliver fornyet

Bæredygtigere

Faldstamme relining er en bæredygtig alternative til udskiftning af rør

Stor CO2 besparelse i forhold til udskiftning

Billigere

Faldstamme relining er en billigere alternative til udskiftning af rør

Øknomisk meget fordelagtigt i forhold til udskiftning

Dobbelt Kvalitetskontrol

Faldstamme kvalitetskontrol er en vigtig del af vores arbejdsproces og altafgørende for vores succes. Vi arbejder med “Dobbelt Kvalitetskontrol”. Det betyder, at reliningsarbejdet ikke kun skal godkendes af den udførende operatør men også af Kvalitetschefen inden dokumentationen afleveres til kunden eller byggetilsynet. På den måde sikre vi, at alt arbejde vi udfører og afleverer har den ønskede høje kvalitet.

Greenpipe’s relining materiale polyurethan er af den type der er kvalitetsgodkendt af Teknologisk Institut i henhold til krav i Rørcenter-anvisning 022.

Projektstyring

Når der skal håndværkere ind i egen bolig, er det vigtigt at beboerne føler sig trygge ved at boligen bliver behandlet med respekt under renovering. Derfor er vi grundige med forventningsafstemningen, og sørger for at tilpasse os beboernes behov bedst muligt i de 2-3 dage projektet står på.

Greenpipe er specialister indenfor professionel projektstyring og kommunikation i byggeprojekter. Vi sørger for en dedikeret projektleder for at kommunikationen foregår direkte både før, under og efter projektet.

Greenpipe's faldstamme relining team

Spørgsmål og svar om faldstamme relining

Står I overfor at skulle forny faldstammerne i jeres opgang? Så har I sikkert en masse spørgsmål omkring hvilke metoder der findes til renovering, hvad relining af faldstammer går ud på og hvilke gener det kan skabe for beboernes hverdag. Vi har samlet de oftest stillede spørgsmål og svar her.

Faldstamme ekspert Søren Ibsen besvarer spørgsmål omkring relining og renovering af faldstammer
Greenpipe Faldstamme Relining brochure

Brochure

Download vores brochure og få alt relevant information omkring vores faldstamme relining metode, materiale, professionel projektstyring og dobbelt kvalitetskontrol samlet ét sted.

Andre Ydelser – Relining af Nicheafløb

Vi gør renovering af afløbsrør økonomisk, hurtigt og fri for byggerod med Greenpipe’s relining metode til nicheafløb. På ingen tid bliver små afløbsrør så gode som nye – renset, relinet og klar til brug!

Relining af små afløbsrør gør renovering af rør økonomisk