Spring til indhold

Sådan ved du, om du har en tilstoppet faldstamme

Faldstammer transporterer alt spild fra bade, vaske og toiletter.

Vandet bliver transporteret til et tildelt afløb, men et rørsystem fungerer i tandem med udluftninger på taget af bygningen for at sikre, at der ikke er nogen uønskede dampe. Med faldstammer i din lejlighed eller hus, som den under din vask eller den, der løber igennem dit hus, vil du opleve, at faldstammen er stoppet, hvis vandet dræner langsomt, og du oplever et lavere vandtryk. Hvis faldstammen er stoppet, vil du typisk også have et toilet, der trækker langsomt, samt nogle ubehagelige lugte, som stammer fra afløbene.

Få renset din faldstamme
Medarbejder i gang med faldstammerenovering

Gode råd til at undgå tilstoppet faldstamme

Afløbene i dit hjem kan altid kun håndtere væske, og du bør derfor aldrig skylle madrester, fedt, vatrondeller, vatpinde og andet ud i toilettet eller vasken, da det nemt kan blokere faldstammen. Faktisk er der mange ting, der kan spille ind i en stoppet faldstamme, men vatrondellerne og vatpindene er de største syndere. Vatrondeller flyder op i toppen af toilettet, når der skylles ud, hvilket betyder, at de sætter sig fast i eller i nærheden af faldstammen. På den måde vil de blive ved med at fange andre rester af affald, som hurtigt kan forårsage en tilstoppet faldstamme, hvis du ikke opdager og udbedrer problemet i tide.

Få en serviceaftale
faldstamme rør

Undgå problemer med en stoppet faldstamme med en relining

Der findes mange ting, du kan gøre, hvis du har en tilstoppet faldstamme. Du kan for eksempel lave din egen blanding af husholdningsprodukter og hælde i afløbet eller du kan købe et produkt, der er beregnet til at hælde i en tilstoppet faldstamme. Sker det dog ofte, at din faldstamme stopper til, anbefaler vi, at du får foretaget en relining af faldstammen. Hos Greenpipe har vi udviklet en relining-metode, der tilføjer et lag af polyurethan inde i røret, som både lukker utætheder og er et meget glat materiale, så der ikke er noget, som hænger fast på indersiden af røret. Derfor er der altså mindre risiko for tilstopning. Metoden renoverer faldstammen uden nogen form for byggerod, støj og larm, og så klarer vi det på 1-2 dage. Herefter kan du drage nytte af din faldstamme i mange år uden hverken tilstopninger eller utætheder.

Er du interesseret i en renovering af en faldstamme, kan du altid kontakte os og få et uforpligtende tilbud. Du kan også læse meget mere om vores relining-metode her. Vores professionelle projektstyring og dobbelt kvalitetskontrol sikrer et resultat af høj kvalitet.

Relining af faldstammer

Få en uforpligtende gennemgang

Udfyld formularen herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.