Spring til indhold

Haunstrupgård, Østerbro

Er du beboer, ejerforening, rådgiver eller håndværker, så er et sikkert og streamlinet forløb afgørende. Vores erfaring og kvalitetssikring skal komme dig til gode, når du skal have renoveret faldstammer. Greenpipe sætter en ære i at gøre processen hurtig, mindske ulejligheden for beboer i deres hjem og sikre det bedste resultat. Og dertil kommer 10 års tæthedsgaranti på faldstammerne.

Beboerudtalelser, Haunstrupgård, Østerbro

Det var virkelig en positiv overraskelse, at håndværkerne var så høflige og ordentlige. Det er man jo slet ikke vant til.

Jeg har sagt til Greenpipe, at de får 5 faldstammer for deres arbejde. De skal i hvert fald have topkarakterer fra mig.

Jeg er meget tilfreds med arbejdet i min lejlighed. Jeg vil rose de håndværkere, som kom i den første uge og arbejdede på mit badeværelse. De var meget søde.

Håndværkerne som arbejde på faldstammerne var utrolig dygtige og meget flinke. De ryddede pænt op efter dem.

“Det var virkelig en positiv overraskelse, at håndværkerne var så høflige og ordentlige. Det er man jo ikke lige vant til.”

Beboerudtalelse, Haunstrupgård, Østerbro

medarbejder greenpipe

“Jeg har sagt til Greenpipe, at de får 5 faldstammer for deres arbejde. De skal i hvert fald have topkarakterer fra mig.”

Beboerudtalelse, Haunstrupgård, Østerbro

Citat fra NCC:

“Greenpipe’s team har i dette projekt udført og udfører stadig et yderst professionelt og godt arbejde. Alt fungerer.”

“Renoveringsprojektet foregår mens alle beboerne på Haunstrupgård stadig er til huse i Deres lejligheder, og et stort antal er hjemme grundet Corona. Dette kræver endnu mere af håndværkerne, og også denne opgave løser Greenpipe til fuld tilfredshed”. Læs resten af udtalelsen her.

– Produktionschef, Arni Fridriksson og Projektkoordinator Anja Hannesbo, NCC

Få et uforpligtende tilbud på renovering af faldstammer i din ejendom

Ejendomsoplysninger

Kontaktoplysninger