Spring til indhold

A/B Gammel Kongevej

 

Opgave: Relining af koldvands-stigstrenge i 2 opgange med 20 lejligheder og 3 klubværelser

Periode: 4 dage i april 2015

Bygherre: A/B Gl. Kongevej 135 A&B.

Bygherre Citat:

I vor forening og i vor ca. 120 år gamle ejendom, havde vi i 2013/14 2 rørsprængninger. Det gjorde at vi måtte handle dvs. udskifte/ordne vandproblemerne for beboere og vore 6 erhvervslejere.

Vi fik kontakt med Greenpipe A/S ved direktør Søren Ibsen, gennem et kursus for boligforeninger. Det tilbud og den løsningsmodel (relining) vi fik, var meget interessant.

Dette skyldes ikke mindst at vi ikke skulle udskifte de gamle rør, med store ulemper for beboerne, idet det ville medføre nedtagning af skabe, skuffer og vægge.

Den økonomiske ramme var særdeles attraktiv, i forhold til den traditionelle løsning med udskiftning, af rør fysisk.

Generalforsamlingen skulle beslutte projektet. Her fortalte Søren Ibsen kort og klart – hvad der skulle ske og hvordan arbejdet blev gennemført”
– Søren Ole Knudsen, formand 2015.

Medarbejder i gang med faldstammerenovering

“Vi har dog aldrig oplevet at et større projekt er blevet planlagt og gennemført med så stor akkuratesse, effektivitet og grundighed, samt aktiv service, når noget skulle løses, – som dette projekt. Og så til tiden.”

 

– Søren Ole Knudsen, formand 2015

faldstamme relining

“Selve projektet kørte – med små uheld – der blev løst omgående , helt efter planen. Vi havde hele tiden vand og alle vidste hvad der skete , hvornår.

De 2 tyske montører, var med tysk grundighed en fornøjelse at følge. Topprofessionelle og lette at snakke med (engelsk).

Resultatet er blevet at vi i dag har et velfungerende vandsystem og tilfredse beboere og lejere.

Vi ved hvad vi taler om. De sidste 30 år har A/B gennemført mange store projekter. (Altaner åbne/lukkede, fjernvarme, elevatorer på de 2 køkkentrapper, nyt gårdmiljø, facade-renoveringer mv)

Vi har dog aldrig oplevet at et større projekt er blevet planlagt og gennemført med så stor akkuratesse, effektivitet og grundighed, samt aktiv service, når noget skulle løses, – som dette projekt. Og så til tiden.

Vi kan medgive Greenpipe og Søren Ibsen vor bedste anbefaling. Vi føler næsten vi har gjort et Scoop.”

– Bestyrelsen i A/B Gl. Kongevej 135 A&B.
Søren Ole Knudsen, formand 2015.

Få et uforpligtende tilbud på renovering af faldstammer i din ejendom

Ejendomsoplysninger

Kontaktoplysninger