Spring til indhold

Har du en utæt faldstamme?

Dit hjems afløbssystem er en af de mest væsentlige komponenter af dit hus eller lejlighed. Det fungerer som det vigtigste knudepunkt, hvor din ejendoms VVS-installationer forgrener sig fra. Det er rørsystemet, som spildevand strømmer igennem for at blive ledt ud i kloakledningen under dit hus eller den bygning, du bor i. Det udlufter også skadelig gas gennem et ventilationssystem i dit tag. Der er flere advarselssignaler, du bør være opmærksom på, da de kan indikere, at det er tid til at renovere faldstammen.

Sådan ved du om du har en utæt faldstamme

Har du en utæt faldstamme, kan det typisk vise sig ved våde pletter. Begynder dine vægge derfor at vise tegn på våde pletter, kan det typisk være fordi, at faldstammen er sprunget eller sprækket. Fordi at diameteren på en faldstamme er ret bred, kan en stor revne eller andet være et stort problem. Derfor bør du aldrig vente på, at små revner og utætheder bliver større, da det kan gøre betydelig skade senere, hvis hele røret springer. Du kan også se, om din faldstamme er utæt, hvis der begynder at vise sig tegn på mug på dine vægge, da en utæthed på røret kan udvikle et ekstra fugtigt miljø bag væggen. En utæt faldstamme kan også give frostsprængninger i facaden af huset. Derfor er en utæt faldstamme altså et problem, der kan føre til ret væsentlige skader på huset. Vil du derfor gerne undgå helt nye vægkonstruktioner, kan det være en god ide at få inspiceret din faldstamme og dit rørsystem af en professionel.

Reparation af afløbssystemer

Relining – din forsikring mod en utæt faldstamme

Hvis du derfor kan nikke genkendende til nogle af tegnene på en utæt faldstamme, bør du få en professionel til at vurdere situationen. At fange problemerne i opløbet er afgørende for, at du undgår alvorlige skader. Mange tror, at renoveringen af en faldstamme er lig med uforudsete udgifter og et større renoveringsarbejde netop fordi, at faldstammen typisk ligger bag vægge. Men sådan er det ikke nødvendigvis.

Hos Greenpipe vil vi meget gerne hjælpe dig med renoveringen, hvis du har en utæt faldstamme. Vores relining-metode er nemlig udviklet for at vi kan renovere en faldstamme helt uden at skulle vælte en masse vægge, larme og genere jer eller resten af en bygnings beboere. En faldstammerenovering kan virke uoverskuelig Men tilkalder du os, vil faldstammen være renoveret og så god som ny inden for 1-2 dage. Mange tænker, at det er nødvendigt at udskifte hele faldstammen, hvis den er utæt, rusten eller larmer, men det behøver man slet ikke. Og faktisk kan du også spare en del penge ved at renovere faldstammen fremfor at skifte den. Vores relining-metode er rigtig enkel, men virkelig effektiv. Vi bruger ingen kemikalier, når vi udfører vores arbejde, og hele processen er derfor rigtig miljøvenlig, da der heller ikke opstår byggerod. Vi renser faldstammen grundigt og tørrer den, så vi kan påføre laget af polyurethan på indersiden af røret. Polyurethan er et glat og solidt materiale, der lukker for en utæt faldstamme og kan i fremtiden også sikre, at der ikke opstår tilstopninger i røret. Har du lyst til at høre mere om vores relining-metode, og hvad vi kan gøre for at hjælpe dig af med en utæt faldstamme, er du meget velkommen til at hente et uforpligtende tilbud.

Relining af faldstammer
To medarbejdere fra Greenpipe

Få et uforpligtende tilbud på renovering af faldstammer i din ejendom

Ejendomsoplysninger

Kontaktoplysninger