Spring til indhold

Derfor behøver du ikke en ny faldstamme

Relining af faldstamme

Hos Greenpipe er vi specialister i relining af faldstammer, som sikrer, at du ikke behøver at tænke på udskiftning af din faldstamme, hvis den larmer, er utæt, rusten eller andet. Relining af en faldstamme er en metode, der genbruger det eksisterende faldstammesystem og blot udskifter dine rørledninger uden de ekstra omkostninger forbundet med at skulle renovere, vælte vægge, grave op og lave et helt skift af faldstammen. Dit rørsystem er sikkert en af de mest frygtede elementer i dit hjem. Og endnu værre er det formodede mareridt at skulle udskifte en faldstamme, der har givet efter af slid og en lang levetid. Der er dog en lettere vej ud af mareridtet – også selvom den indre skade af faldstammen synes væsentlig.

Det nemmeste og hurtigste, du kan gøre, er at hyre nogen til at udføre en relining af faldstammen. Hos Greenpipe er prisen på relining af faldstammer typisk kun en tredjedel i sammenligning med udskiftning af faldstammer. Grunden er, at man undgår nedrivning af de gamle faldstammer, køkken, bad og opbygning af alle byggedele, efter renoveringsarbejdet er overstået. Ved relining-metoden bliver det eksisterende faldstammesystem bare genbrugt og belagt med et ensartet lag coating på indersiden af faldstammen. Man kan regne med, at en udskiftning af faldstamme og en ny faldstamme koster omkring 35-40.000 kroner – alt efter hvor omfattende arbejdet i badeværelserne er. En relining af en eksisterende afløbsinstallation koster ca. en tredjedel af den sum, altså ca. 15.000 kroner pr. lejlighed (eks. moms). Du er altid meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Fordele ved relining af faldstamme

Der er flere fordele forbundet med valget om at få relinet en faldstamme i stedet for at grave det hele op og få en ny faldstamme. Først og fremmest, og nok også en af de største fordele ved relining af en faldstamme, er at det er en billigere og mere værdifuld løsning. Et veldesignet afløbssystem er et klart plus og vil tilføje videresalgsværdi til dit hjem. Da en helt ny faldstamme og nyt VVS-system vil koste dig meget mere, gør dette automatisk relining til det bedre valg. Og i øvrigt vil en faldstamme efter relining fremstå som ny og ville kunne holde i mange år efterfølgende. Tilføjelsen af et lag polyurethan i den gamle faldstamme forstærker hele rørsystemet, og derfor ender du med en faldstamme, der ikke har nogen svage punkter og samlinger. Derudover er selve processen med relining af en faldstamme også en meget hurtigere process end at skulle etablere en ny faldstamme. Relining er også en gangbar løsning på områder, der er sværere at få adgang til på en meget lettere og hurtigere måde.

Du kan læse meget mere om Greenpipes specielt udviklede faldstamme relining-metode, der egner sig til alle typer rør. Du finder også information om vores unikke måde at håndtere projektstyring på, samt vores kvalitetssikring af relining-arbejde med Dobbelt Kvalitetskontrol.

Få et uforpligtende tilbud på renovering af faldstammer i din ejendom

Ejendomsoplysninger

Kontaktoplysninger