Spring til indhold

Fleksible samarbejdspartnere med kvalitet i fokus

Vi går efter at gøre vores kunder glade, og den ekstra mil tager vi også gerne. Derfor blev samarbejdet med CEJ Ejendomsadministration succesfuld for alle parter.

CEJ Ejendomsadministration har, som rådgiver og ejendomsadministration, ansvaret for at renovere vand- og afløbsinstallationerne i E/F Vejlegård, som består af 816 boliger. Arbejdet udføres i etaper med en ny del af bebyggelse hvert år. Projektet udføres af Greenpipe, som siden 2016 har gennemført de årlige etaper af renoveringsprojektet. Vi samarbejder med Greenpipe, fordi de har en god forståelse for at gennemfore renoveringsprojekter i beboelsesejendomme. Kvaliteten af deres arbejde er godt dokumenteret, ligesom de udviser stor fleksibilitet, når det er nødvendigt for projektets gennemførelse. Vi har kun gode erfaringer med Greenpipe og kan anbefale dem, når der skal relines faldstammer.

CEJ Ejendomsadministration A/S
Flemming Ingstrup  

“Reliningen har vist sig at holde fremragende, så hvorfor skifte alle rør ud til nye? Med Greenpipes metode er det færdigt på tre dage, modsat tre uger med den traditionelle tilgang, og så er det er en billigere og mere nænsom løsning.”

 

CEJ Ejendomsadministration A/S

Få et uforpligtende tilbud på renovering af faldstamme

Ejendomsoplysninger

Kontaktoplysninger