Relining vs udskiftning af faldstammer – hvad er forskellen?

Udskiftning af faldstammer er både en meget stor indgreb i beboernes hverdag og i selve bygningen. De eksisterende bygningsdele og de gamle rør bliver nedrevet. Efterfølgende bliver køkken og bad reetableret med nye elementer, fliser, maling, etc.

Relining er en mere beboervenlig og bæredygtig løsning til renovering af sit faldstammesystem. Udskiftning af faldstammerne tager typisk 2-3 uger på grund af byggearbejdet, hvorimod relining tager kun et par dage før faldstammerne er klar til at holde i mange år igen.

I modsætning til udskiftning har relining også den fordel at man undgår at opstille en toilet/badevågen i byggeperioden. Beboerne kan altid bruge deres badeværelser igen til aften. Afløbene bliver kun spærret af i arbejdstiden – fra omkring kl 7.30 om morgenen til kl 18.00 om aftenen. Efter kl 18.00 kan man bruge sin badeværelse igen indtil næste morgen.

Læs mere om Greenpipe’s specielt udviklet relining metode, der egner sig til alle typer rør, den unikke måde vi håndterer projektstyring på, samt vores kvalitetssikring med Dobbelt Kvalitetskontrol