Pressemeddelelser

Logo LT VVS & Kloak

Greenpipe Faldstamme Relining A/S overtager alle faldstamme relining aktiviteter
fra LT VVS & KLOAK

Værløse, 01. april 2019 – Med øjebliklig virkning overtager Greenpipe Faldstamme Relining alle relining aktiviteter og opgaver fra LT VVS & KLOAK/Janto. Dermed bliver Greenpipe det eneste firma i Danmark der fremover udfører relining af faldstammer med polyurethan (ElastoFlake), som er et specielt udviklet produkt til relining af fadstammesystemer.

”Greenpipe Faldstamme Relining er sat i verden for at tage den bæredygtige faldstamme relining til nye højder med et unikt koncept bygget på bedste kvalitet og beboerservice,” siger Søren Dallov Ibsen, bestyrelsesformand for Greenpipe Faldstamme Relining. ”Vi glæder os til at overtage LT’s aktiviteter og samarbejdet med nye- og eksisterende kunder og samarbejdspartnere.” supplerer Søren Dallov Ibsen.

Greenpipe bruger en robot-styret ”Reliner” til at coate indersiden af faldstammen med polyurethan. ”Vi anser polyurethan for at være den bedste løsning til faldstamme relining”, forklarer Søren Dallov Ibsen. ”Produktet er certificeret og byder på mange fordele, der sikrer at kunderne få et relining resultat i top-kvalitet og som er langtidsholdbar.”

Polyurethan hæfter bl.a. på alle rør-materialer, er lugtfri, hurtigt hærdende. Produktet er samtidig elastisk, så at det kan optage eventuelle revnedannelser og bevægelser i rørene.

LT VVS & KLOAK vil med overdragelse af relining aktiviteterne til Greenpipe, sikre fokus på egen kerneforretningen. Lars Pedersen, direktør hos LT VVS & KLOAK er glad for at Greenpipe har overtaget relining aktiviteterne. ”Vi mener, at Greenpipe med deres set-up og erfaring, er det bedste relining-firma på markedet og vi har den største tillid til, at Greenpipe vil varetage vores kunders og samarbejdspartners interesser fremadrettet.”

Med et stærk team af erfarene specialister, der tilsammen har erfaring fra relining af afløb i over 15.000 lejligheder, har Greenpipe stor fokus på kvalitetssikring og beboerservice i hele relining processen.