Faldstamme Team – Om os

Greenpipe’s team gør en forskel når dine faldstammer skal relines – med fokus på kvalitet, professionel projektstyring og beboerservice. Tilsammen har vi erfaring indenfor faldstamme renovering af mere end 10.000 boliger – alt fra faldstamme reparation, relining, strømpeforing og spuling samt udarbejdelse af tilstandsrapporter og TV-inspektion.

Bæredygtigtighed og beboervenlighed er hjertesager for Greenpipe’s team! Derfor er vi stolte af at vi kan spare verden for over 60 % CO2 per lejlighed ved at reline faldstammer i stedet for at udskifte dem. Det svarer til 100 kg CO2 per lejlighed.

Co2
Greenpipe team

Greenpipe A/S blev grundlagt af Søren Dallov Ibsen, der er uddannet bygningsingeniør, VVS-montør og aut. VVS installatør. Han har gennem mange år været direktør i en rådgivende ingeniørvirksomhed. Siden 1986 har han udelukkende beskæftiget sig med renovering og vedligeholdelse af bygninger.

Greenpipe’s relining-metode har store fordele især for husejere, boligselskaber og etageejendomme men også for virksomheder som skal opretholde produktionen/driften, mens rørene renoveres.

Greenpipe bygger på ønsket om at tilføre nye teknikker til renovering af bygninger i Danmark. Relining af rør er en teknik, som tilbyder bygningsejere muligheden for nem og effektiv rørfornyelse. Metoden er hurtigere, billigere og fri for byggearbejde og støv.

Greenpipe’s mission er at tilbyde markedets mest
beboervenlige rør-renoveringsmetode!

Vi lever op til de højeste krav mht. faglighed, kvalitet,
kundeservice og beboerkommunikation.

Vi sørger for at beboernes hverdag fungerer, mens vi renoverer deres rør,
og at beboerne får en langt bedre oplevelse med renoveringsarbejde end forventet.