Hvilket produkt bliver brugt til relining af faldstammer?

Det er en god idé at være bevist om hvilket produkt man vælger til at få relinet sine faldstammer med, fordi de forskellige reliningsprodukter har forskellige egenskaber. Der findes polyesterplast og polyuretan til relining af faldstammer.

Polyuretan, som er specielt udviklet til faldstammer, har den fordel at den har en høj vedhæftningsevne. Den egner sig til alle typer rør – plast, stål og støbejern. Det er en stor fordel hvis der blev partiel udskiftet nogle rørstykke i afløbsinstallationen. Med brug af polyuretan kan man skabe et homogent rør med en ensartet inderside, der er glat og hård i overfladen samtidig med at det er fleksibel. Det betyder at fedt og andet der løber igennem køkkenfaldstammen har sværere ved at sætte sig fast. Det betyder også at vedligeholdelse af faldstammen efter relining kan blive forringet.

Polyesterplast derimod bliver en smule ru i overfladen. Dette kan være en ulempe på faldstammer installeret i køkkenet. Her er afsætning af fedt og lignende meget højt, og det kan nemt sætte sig fast på polyesterplasten.

Læs mere om Greenpipe’s specielt udviklet relining metode, der egner sig til alle typer rør, den unikke måde vi håndterer projektstyring på, samt vores kvalitetssikring med Dobbelt Kvalitetskontrol