Hvad er relining af faldstammer?

Relining af faldstammer er et bæredygtigt og billigere alternativ til traditionelle renoverings-/udskiftningsmetoder af faldstammesystemer. Samtidig er løsningen mere beboervenlig end udskiftning af faldstammer, idet renoveringen hverken kræver nedrivning af skabselementer eller byggearbejde. Løsningen er god for miljøet, idet det gamle faldstammerør bliver genbrugt og fornyet, så de bliver så gode som nye.

Så godt som ny – helt uden byggearbejde?

Relining af faldstammer er en utroligt beboervenlig metode, som gør at beboerne ikke bliver generet, mens renoveringsprojektet står på. Der er ikke behov for genhusning og hverken køkken eller bad skal rives ned, for at arbejdet kan udføres. Det er endda muligt at benytte toiletterne i bygningen hver aften, mens projektet står på. Det skyldes at afløbet kun skal blokeres, mens der arbejdes på rørene.
Faldstamme relining med robotstyret sprayhoved
Relining-metoden giver hverken støv, støj eller rodende byggearbejde, idet udførelsen blot består af at faldstammerne bliver renset, tørret og indvendigt belagt med et jævnt lag coating af plastikmaterialet polyurethan. Materialet er særligt udviklet til relining af faldstammer og sikrer et ekstra glat og jævnt resultat, hvor aflejringer ikke opstår som i de gamle rør.

10 års tæthedsgaranti

Vores relining-metode giver dine rør den ultimative tæthed og funktionalitet. På den måde kan du opleve at rørene fungerer igen som de skal. Med vores professionelle relining udførelse giver vi 10 års tæthedsgaranti. Så skal du ikke bekymre dig om dine rør de næste mange år.