Er kvaliteten af de relinede rør i orden?

Det er vigtigt at kvaliteten er helt i top på dine relinede rør. Derfor udføres der en ekstra grundig kvalitetskontrol af disse. Hos Greenpipe er en af vores vigtigste kernekompetencer netop faldstamme kvalitetskontrol, og denne er altafgørende for at arbejdet udføres på bedst mulige vis.

Vi gør derfor brug af “Dobbelt Kvalitetskontrol” i vores arbejdsprocess. Det indebærer, at reliningsarbejdet både skal godkendes af personen der udfører arbejdet OG Kvalitetschefen, inden dokumentationen leveres til kunden eller byggetilsynet.

Hos Greenpipe bruger vi diverse metoder for at tjekke og sikre at kvaliteten er i top. Det er blandt andet TV-inspektion efter relining af rør, stikprøver af reliningens lagtykkelse samt kvalitetssikring af det udførte arbejde. med denne grundige kvalitetskontrol, kan vi altid garantere 10 års tæthedsgaranti på relining af faldstammer.

Læs mere om Greenpipe’s specielt udviklet relining metode, der egner sig til alle typer rør, den unikke måde vi håndterer projektstyring på.