Er faldstamme relining en bæredygtig metode?

Når du vælger at forny dine faldstammer med relining frem for at udskifte dem, vælger du den mest bæredygtige løsning. Først og fremmest slipper du nemlig både for at afmontere de gamle rør og få dem deponeret på en genbrugsplads. Ikke mindst slipper du for at bryde dele af køkkenet og badeværelse ned samt genopbygge vægge og rørkasser, montere nye fliser mv.

Gør en forskel for klimaet!
På den måde sparer du klimaet for en stor mængde Co2! Derfor er det langt den mest miljøvenlige løsning at genanvende det gamle rørsystem med relining. Der er mindre besvær ved selve renoveringsprocessen – det kræver blot rensning og produktion af materialet til det nye indvendige coating.

Vi er stolte af at vi kan spare verden for over 60% CO2 per lejlighed ved at reline faldstammer i stedet for at udskifte dem. Det svarer til 100 kg CO2 per lejlighed.

Læs mere om Greenpipe’s specielt udviklet relining metode, der egner sig til alle typer rør, den unikke måde vi håndterer projektstyring på, samt vores kvalitetssikring med Dobbelt Kvalitetskontrol